Vygenerovaný alt tag

Recenze na kontaktní gril George Foreman

Před nějakým časem jsem dostala na vyzkoušení kontaktní gril George Foreman. Na první pohled, asi jako každou ženskou mě zaujal vzhled a barva. Kontaktní gril je tak akorát velký a ta krásná červená barva rozzáří každou kuchyň.

 

Dalším pro mě příjemným překvápením bylo to, že gril má dva výměnné nástavce: jeden, klasický grilovací a ten druhý, je takzvaný hluboký plech, což pro mě je novinka, kterou u žádných jiných grilů jsem neměla a samozřejmě jsem byla zvědavá na jeho využití.

 

Za ten krátký čas ten hluboký plech jsem již vyzkoušela párkrát a za mě je to skvělá věc. Moc ráda v něm připravuji zapečené brambory s lososem či zapečená kuřecí prsa na zelenině, příprava trvá poměrně krátkou dobu a v konečném výsledku pokrmy chutnají skvěle, máso či ryba je pěkně šťavnatá a zelenina moc chutná.

 

Klasický grilovací nástavec využívám moc ráda každe ráno na snídaně, a to na zapékání toustů. U tohoto grilu za mě velkým plusem jsou takzvané plovoucí panty, díky kterým se gril perfektně přizpůsobí tloušťce jídla, které zrovna připravujete.

 

Největším bonusem tohoto grilu je teplotní sonda, díky které ugrilujete různé druhy masa podle svých představ. V praxi to znamená, že gril zahřejete na vysokou teplotu (nastavení teploty je další plus), poté na gril položíte připravený kus masa, teplotní sondu zapojíte do grilu a jehlu zapíchnete do nejsilnější části masa a nastavíte teplotu na sondu podle stupňů propečení, to znamena od krvavého na 51 stupňů až do propečeného na 75 stupňů. Takže za mě s teplotní sondou grilování je brnkačka a jistota skvělého konečného výsledku.

 

Dalším bonusem je funkce prudkého osmahnutí, kdy gril je rozehřátý na 260 stupňů po dobu 90s, tuto funkci oceňuji především u hovězího, jehněčího a zvěřiny, kdy chcete docilít perfektního steaku.

 

A samozřejmě všichni ocení, že nástavce jsou vhodné pro mytí v myčce nádobí.

 

A to nejlepší na konec: teď probíhá velká sleva na eshopu, 46% a dostanete jako dárek set koření Kotanyi. https://www.expert.cz/george-foreman-24001-56/?gclid=Cj0KCQiAsbrxBRDpARIsAAnnz_PHqmiSSz3vW_p3bHQNgkOwcgfq0n8b4O_8quJnGyJVJJyZBes98mAaAlMwEALw_wcB

 

Za mě jediné mínus tohoto grilu je to, že postrádám u grilu madlo, díky kterému by gril šel lépe otevírat.

2/17/2020, 12:00:00 AM